Informatie Covid-19 Corona

Omwille van aanvullende richtlijnen van bevoegde overheid Mobiliteit en Openbare Werken (MOW – Vlaamse Regering) betreffende noodmaatregelen m.b.t. Corona virus / COVID19 opvolging worden alle VVV – Code 95 vakbekwaamheid nascholingen én ADR opleidingen & ITLB examens vanaf heden opgeschort tot en met 13 december 2020.
Wat betreft het omboeken van reeds ingeplande opleidingen wordt de betrokken contactpersoon door VVV op de hoogte gebracht. Voor verdere inlichtingen kan u VVV steeds contacteren op het nummer 03-866.37.04 of via email info@vzwverkeersveiligheid.be. Van zodra wij opnieuw mogen opstarten zullen wij alle betrokkenen zo snel mogelijk informeren.
Alvast bedankt voor uw begrip en excuses voor het mogelijk ongemak.
Met vriendelijke groeten, Vereniging Voor Verkeersveiligheid vzw (VVV).

De vzw Vereniging voor Verkeersveiligheid, afgekort VVV, werd opgericht in 1995.

De vereniging groeide door de jaren heen uit tot een erkend en gewaardeerd opleidingscentrum voor al wie rechtsreeks of onrechtstreeks te maken heeft met het vervoer, de op- en overslag en de behandeling van gevaarlijke goederen over de weg.

VVV is erkend door de FOD Mobiliteit en Vervoer + het Vlaamse gewest (MOW) voor de organisatie van alle ADR chauffeursopleidingen en opleidingen veiligheidsadviseur (OIF-ADR-028), alsook voor het geven van de bijscholing vakbekwaamheid (OCF-029) en de basis- en vervolmakingscursus veiligheidsadviseur. Omdat wij steeds ijveren naar een maximale dienstverlening heeft vzw VVV het Qfor-label behaald (certificaat BE17080). VVV is tevens erkend als opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid in het kader van KMO-portefeuille (Autorisatienummer DV.O101420) en Vlaams OpleidingsVerlof – VOV (het vroegere Betaald Educatief Verlof).

Wij beschikken over twee vaste locaties zodat onze cursisten beschikken over een ruime waaier van inschrijvingsmogelijkheden in het Vlaamse gewest en organiseren naast open opleidingen ook bedrijfsopleidingen (in-company) en privé opleidingen.

Locaties

Heusden Zolder (Truckstop 26bis)
Industrieweg 15 - 3550 Heusden-Zolder
Mail ons
Schelle
Molenberglei 6 - 2627 Schelle
Mail ons
Mariakerke
Wijmenstraat 21K - 9030 Mariakerke
Mail ons
De Schorre (Congrescentrum De Pitte/Zaal Boom); parking dienstingang De Schorre Kapelstraat 145 Boom
Schommelei 1 - 2850 Boom
Mail ons
Life Supplies NV
Industrielaan 25 - 2250 Olen
Mail ons
Andere locaties op aanvraag mogelijk
neem contact op

Wij bieden:

  • Kwalitatieve opleidingen
  • Democratische prijzen
  • Team van ervaren lesgevers
  • Daarnaast beschikken wij over een permanente hulplijn! Na afloop van de opleiding kunt u ons altijd bellen indien u bepaalde problemen of vragen heeft. Wij geven u vrijblijvend gratis advies.