Informatie Covid-19 Corona

Bevoegde overheid Mobiliteit en Openbare Werken (MOW – Vlaamse Regering) heeft medegedeeld dat vanaf dinsdag 01 december de Code 95 vakbekwaamheid nascholingen opnieuw mogen heropstarten.
Weliswaar met respect voor een aantal extra preventieve veiligheidsmaatregelen die in kader van Corona / Covid-19 virus opvolging werden opgelegd, bovenop de intussen gekende maatregelen zoals de fysische afscheiding van 1,5 meter, het wassen van de handen, gebruik van mondmasker, enz.
Voor verdere inlichtingen kan u VVV steeds contacteren op het nummer 03-866.37.04 of via email info@vzwverkeersveiligheid.be. De VVV opleidingskalender werd op de website eveneens aangepast.
Met vriendelijke groeten, Vereniging Voor Verkeersveiligheid vzw (VVV).

De vzw Vereniging voor Verkeersveiligheid, afgekort VVV, werd opgericht in 1995.

De vereniging groeide door de jaren heen uit tot een erkend en gewaardeerd opleidingscentrum voor al wie rechtsreeks of onrechtstreeks te maken heeft met het vervoer, de op- en overslag en de behandeling van gevaarlijke goederen over de weg.

VVV is erkend door de FOD Mobiliteit en Vervoer + het Vlaamse gewest (MOW) voor de organisatie van alle ADR chauffeursopleidingen en opleidingen veiligheidsadviseur (OIF-ADR-028), alsook voor het geven van de bijscholing vakbekwaamheid (OCF-029) en de basis- en vervolmakingscursus veiligheidsadviseur. Omdat wij steeds ijveren naar een maximale dienstverlening heeft vzw VVV het Qfor-label behaald (certificaat BE17080). VVV is tevens erkend als opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid in het kader van KMO-portefeuille (Autorisatienummer DV.O101420) en Vlaams OpleidingsVerlof – VOV (het vroegere Betaald Educatief Verlof).

Wij beschikken over twee vaste locaties zodat onze cursisten beschikken over een ruime waaier van inschrijvingsmogelijkheden in het Vlaamse gewest en organiseren naast open opleidingen ook bedrijfsopleidingen (in-company) en privé opleidingen.

Locaties

Heusden Zolder (Truckstop 26bis)
Industrieweg 15 - 3550 Heusden-Zolder
Mail ons
Schelle
Molenberglei 6 - 2627 Schelle
Mail ons
Bebronna Kallo
Troubadourtower - Ketenislaan 1 - 9130 Kallo
Mail ons
Schipperswelzijn Antwerpen
Straatsburgdok - Noordkaai 2 - 2030 Antwerpen
Mail ons
Gent (Mariakerke)
Wijmenstraat 21K - 9030 Gent (Mariakerke)
Mail ons
OHL Leuven
Kardinaal Mercierlaan 46 - 3001 Heverlee
Mail ons
Van Der Valk Gent
Akkerhage 10 - 9000 Gent
Mail ons
Andere locaties op aanvraag mogelijk
neem contact op

Wij bieden:

  • Kwalitatieve opleidingen
  • Democratische prijzen
  • Team van ervaren lesgevers
  • Daarnaast beschikken wij over een permanente hulplijn! Na afloop van de opleiding kunt u ons altijd bellen indien u bepaalde problemen of vragen heeft. Wij geven u vrijblijvend gratis advies.