De vzw Vereniging voor Verkeersveiligheid, afgekort VVV, werd opgericht in 1995.

De vereniging groeide door de jaren heen uit tot een erkend en gewaardeerd opleidingscentrum voor al wie rechtsreeks of onrechtstreeks te maken heeft met het vervoer, de op- en overslag en de behandeling van gevaarlijke goederen over de weg.

VVV is erkend door de FOD Mobiliteit en Vervoer + het Vlaamse gewest (MOW) voor de organisatie van alle ADR chauffeursopleidingen en opleidingen veiligheidsadviseur (OIF-ADR-028), alsook voor het geven van de bijscholing vakbekwaamheid (OCF-029) en de basis- en vervolmakingscursus veiligheidsadviseur. Omdat wij steeds ijveren naar een maximale dienstverlening heeft vzw VVV het Qfor-label behaald (certificaat BE17080). VVV is tevens erkend als opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid in het kader van KMO-portefeuille (Autorisatienummer DV.O101420) en Betaald Educatief Verlof.

Wij beschikken over drie vaste locaties zodat onze cursisten beschikken over een ruime waaier van inschrijvingsmogelijkheden in het Vlaamse gewest en organiseren naast open opleidingen ook bedrijfsopleidingen en privé opleidingen.

Locaties

Schelle
Molenberglei 6 - 2627 Schelle
Mail ons
Wondelgem
Industrieweg 64 - 9032 Wondelgem
Mail ons
Heusden Zolder (Truckstop 26bis)
Industrieweg 15 - 3550 Heusden-Zolder
Mail ons
Andere locaties op aanvraag mogelijk
neem contact op

Wij bieden:

  • Kwalitatieve opleidingen
  • Democratische prijzen
  • Team van ervaren lesgevers
  • Daarnaast beschikken wij over een permanente hulplijn! Na afloop van de opleiding kunt u ons altijd bellen indien u bepaalde problemen of vragen heeft. Wij geven u vrijblijvend gratis advies.