Subsidies

KMO-Portefeuille

VVV is erkend als dienstverlener door de Vlaamse overheid voor de pijler Opleidingen. Deze aanvraag kan tot ten laatste 14 kalenderdagen na de cursusdatum geplaatst worden.
Ons autorisatienummer DV.O101420

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over tal van andere mogelijkheden tot subsidies.

Sociaal Fonds Transport en Logistiek

Voor werknemers die ingeschreven zijn als "arbeider" in de RSZ categorie 083, kan u een subsidie bekomen bij het Sociaal Fonds Transport en Logistiek, afgekort SFTL.

Het SFTL stimuleert en ondersteunt de permanente vorming van werknemers: het komt tussen in de opleidingskost van arbeiders uit de sector voor opleidingsmodules als ADR, opleidingen in het kader van de nascholing ivm vakbekwaamheid van de chauffeurs.
bijkomende informatie

Educatief verlof

  • N-2081/A13 Vakbekwaamheid
  • N-2081/B13 Basis veiligheidsadviseur
  • N-2081/C-13 Vervolmaking veiligheidsadviseur
Als werkgever kan u hierdoor de kosten voor opleidingsuren terugvorderen van de Dienst Betaald Educatief Verlof, indien de opleidingen plaats vinden op weekdagen in de loop van het schooljaar.

Het VVV kan u hiervoor de nodige documenten bezorgen.

VDAB

Via deze opleidingscheques betaal je als werknemer maar de helft van de kosten van deze opleiding.

meer info

FVB-FFC constructiv en Vormelek - Volta

Fvb-ffc Constructiv is het Fonds voor de Vakopleiding in de Bouwnijverheid. Volta betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC 149.01 (RSZ prefix 067 of 467) een premie voor elke arbeider die een niet- bedrijfsspeciefieke opleiding met het Vormelek-label volgt (opleiding van min. 3u, tussen 7u en 17u).