Informatie Covid-19 Corona

Bevoegde overheid Mobiliteit en Openbare Werken (MOW – Vlaamse Regering) heeft medegedeeld dat vanaf dinsdag 01 december de Code 95 vakbekwaamheid nascholingen opnieuw mogen heropstarten.
Weliswaar met respect voor een aantal extra preventieve veiligheidsmaatregelen die in kader van Corona / Covid-19 virus opvolging werden opgelegd, bovenop de intussen gekende maatregelen zoals de fysische afscheiding van 1,5 meter, het wassen van de handen, gebruik van mondmasker, enz.
Voor verdere inlichtingen kan u VVV steeds contacteren op het nummer 03-866.37.04 of via email info@vzwverkeersveiligheid.be. De VVV opleidingskalender werd op de website eveneens aangepast.
Met vriendelijke groeten, Vereniging Voor Verkeersveiligheid vzw (VVV).

Opleidingskalender

Open opleidingen

In ons gamma open opleidingen bieden wij cursussen aan voor arbeiders en bedienden uit de sector wegvervoer en logistieke dienstverlening, en dit zowel tijdens de week als op zaterdagen.

Al onze open opleidingen kunnen ook bedrijfsintern georganiseerd worden indien meerdere medewerkers (minstens 6) in uw bedrijf dezelfde training nodig hebben.

aanbod neem contact op

Ons aanbod